Persbericht: Theater Orpheus

Theater & Concert De Orpheus Middagje Uit

In 2019 zijn er nog twee voorstellingen in Orpheus.

 12 maart 2019 Herman Pleij , de  vermaarde hoogleraar probeert te verklaren waarom we ons op een bepaalde manier gedragen.

We hebben allemaal een mening, zeggen hoe het zou moeten, regelmatig te direct en soms zelfs ronduit lomp, zonder al te veel van de hoed en de rand te weten.

Dat zou beter kunnen. De heer Pleij is een vermaard spreker en is regelmatig te gast in de ons bekende praatprogramma’s. Zeer interessant.

2 april 2019 The Bluebettes, vijf zangeressen die pop, soul, country, rock, kortom het hele scala uit de 60 er jaren met enorm enthousiasme neerzetten. Een lust voor oor en oog en een berg aan herinneringen.

Kijk ook op de website van Orpheus voor meer info. Kaarten bestellen via orpheus.nl of 055.527.0300

De voorstellingen beginnen om 14.30 uur, maar kom gerust wat eerder om de sfeer te proeven, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. Een ticket voor een voorstelling kost €20,75. De garderobe is gratis en in de pauze, of na de voorstelling ook nog een gratis drankje. Te mooi om waar te zijn toch?

Als je met 10 personen of meer komt, neem dan contact op met Frank Nijpels, om te kijken of u korting kunnen krijgen. Gegevens Frank Nijpels zijn bekend bij de redactie.

Heeft u vervoersproblemen, dan kunt u via contact@mobuur.nl voor € 1.50 in een elektrische auto gebracht worden. Terug voor dezelfde prijs. Een geweldig initiatief voor inwoners van de wijken Kerschoten en de Naald.

Veel plezier. Hopelijk zien we elkaar in het nieuwe jaar.