Ontmoetingsplek

Apeldoorn heeft in alle wijken één of meerdere ontmoetingsplekken. Hier kunt u terecht voor activiteiten, ontmoeting, informatie en ondersteuning. Of om samen met mensen uit uw buurt sportief, creatief of leerzaam bezig te zijn.
Ontmoetingsplek De Groene Hoven is ook toegewezen als ontmoetingsplek en vindt u in de wijk Kerschoten en is doordeweeks geopend. U bent welkom voor een ontmoeting met een kopje koffie of thee, een lunch en een warme maaltijd. Daarnaast kunt u meedoen met verschillende activiteiten die zowel gratis als tegen een lage prijs aangeboden worden. Verder zijn er verschillende spreekuren. De ontmoetingsplek biedt dagbesteding op verschillende dagen in de week. Het gebouw huisvest ook een aantal verenigingen waar u lid van kan worden. Door het jaar heen zijn er verschillende grote evenementen op het terrein van De Groene Hoven. De Passerel, Su International, Siza, Iriszorg en de Woonmensen zijn samenwerkingspartners in de Groene Hoven. Daarnaast werken er ook een heleboel vrijwilligers in de Groene Hoven. Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor ons en voor de buurtbewoners.

Facebookpagina
Kijk ook op www.facebook.com/wijkcentrumdegroenehoven

Contact
Voor vragen over activiteiten of om je op te geven voor het eetcafé kan je bellen naar:
06 86 46 62 26. Ook kunt mailen naar ontmoetingsplekdegroenehoven@gmail.com.

Dagbesteding
Van dinsdag tot vrijdag 10.00 tot 14.00 uur bieden wij ook dagbesteding aan. Mensen met iets meer behoefte aan ondersteuning en structuur in de dag kunnen hiervoor terecht op de ontmoetingsplek. Voor deze vorm van dagbesteding is geen indicatie of eigen bijdrage (CAK) nodig. Op veel dagdelen bieden professionals een programma aan, zoals bijv. een koffieochtend, handwerken, geheugentraining, muziek en bewegen. Voor materiaalgebruik kan een kleine vergoeding worden gevraagd.

Openingstijden

• maandag, woensdag en vrijdag 9.00 – 17.00 uur dinsdag en donderdag van 9.00 – 21.00 uur
    koffie en thee p.p. 50 cent
  • woensdag en vrijdag lunch van 12.00 – 13.00 uur
    aanmelden bij de bar of telefonisch 06 – 86 46 62 26 @ €3,00 p.p.
  • dinsdag en donderdag rond 18.00 uur diner
    aanmelden bij de bar
 of telefonisch 06 – 86 46 62 26 @ €3,00 p.p.

Activiteitenprogramma
Het meest recente programma van de ontmoetingsplek vindt u op deze website of op de website www.ontmoetelkaarinapeldoorn.nl